Asociația AdLittera relansează apelul public prin sondajul „Ce fel de cititor ești?” în această ediție de primăvară-vară, după 10 ani. Reluăm acest proiect de cercetare a pieței în România, menit să aducă lumină asupra preferințelor, obiceiurilor și percepțiilor cititorilor în ceea ce privește consumul de cultură, iar lucrul inedit la această ediție, vom putea observa și interacțiunea cititorului cu Inteligența Artificială.

Acest proiect de cercetare oferă o oportunitate unică de a obține o perspectivă cuprinzătoare asupra preferințelor, obiceiurilor și percepțiilor cititorilor români în era digitală. Informațiile obținute vor contribui semnificativ la o mai bună înțelegere a comportamentului de consum cultural și la dezvoltarea de strategii eficiente pentru promovarea culturii și a educației culturale în România.

Contribuția publicului în completarea și diseminarea chestionarului este importantă. Pentru a participa la sondaj și pentru mai multe informații despre proiect, vă rugăm să accesați  https://survey6.adlittera.com .

Sondajul «Ce fel de cititor ești?» este o inițiativă de cercetare importantă pentru a înțelege modul în care oamenii interacționează cu cărțile și tehnologia în lumea modernă. Suntem încântați să facilităm această cercetare și să aducem contribuții semnificative la înțelegerea fenomenului cultural contemporan, a declarat președinte Asociației AdLittera.

Sponsor: ADNV [Arta de a NU vinde]

Parteneri strategici: Pătlăgeanu & Partners, AA Databox, EVConnect, TAB România, Balcorom GroupHR Design Consulting, Holiday Office3Dimensions Discovery și EAK Advertising.

Parteneri media: Radio România Cultural, IQads, Spotmedia, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, Revista Golan, Haute Culture, Bookhub, Capital Cultural, Happ.ro, filme-carti.ro, Kudika, Garbo, Stiri din România, SemneBune.ro, citestema.ro, O mie de semne.

Despre organizator: AdLittera revine cu acest sondaj după 10 ani pentru a putea compara comportamente și preferințe, cu scopul de a contribui la dezvoltarea proiectelor educaționale și culturale și, nu în ultimul rând, pentru a participa activ la înțelegerea și aprecierea patrimoniului nostru cultural și a diversității culturale.