Mulțumim tuturor celor care ne-au acordat credit pentru a desfășura proiecte educaționale și culturale:

Partenerilor instituționali


Caselor de editură

 


Inspectoratelor școlare și Caselor Corpului Didactic

                


Partenerilor media tradiționali

IDC2013_sptfmIDC2013_SBzeppelin bookmag IDC2013_agentia-de-carte IDC2013_cdcromania-pozitiva bookish-stylebanner-IDC-bookaholic tiuk bookblog logo_FDLcooltura-mallbookuriapalarisme bookhubliteratura-pe-tocuriegophobia laura-caltea


Partenerilor

    


Finanțatorilor proiectelor de educație culturală și edutainment

Lowland International este o companie de transport maritim și un contractant autorizat de gestionare a echipajelor marine și offshore. Planificăm și livrăm servicii integrate în medii dure și provocatoare pentru industria maritimă, industria offshore de petrol și gaze și surse regenerabile din întreaga lume.

Cartepedia.ro este comunitatea în care primești cele mai bune recomandări de carte și întâlnești oameni la fel de pasionați ca și tine, o echipă de oameni de carte și librari, dar mai ales de cititori ca și tine, care au pus pe picioare un lanţ de librării în marile orașe ale ţării.

Ești în căutare de mâncare cu livrare la domiciliu în București? Nu toată lumea știe sau are timp să prepare mâncare gustoasă acasă. Când vrei să ai parte de o experiență deosebită, mâncarea livrată de Cucina di casa este cea mai bună alegere.
Eurofins Evic Product Testing Romania SRL este cel mai mare centru privat de cercetare, experimentare și evaluare pentru produse cosmetice, biocide, dispozitive medicale și nu numai din România.
Ne asumăm rolul de distribuitor care creează legatura dintre domeniile unice de expertiză și cunoștințe ale partenerilor și face informația accesibilă clienților.
Suntem  o echipa de tineri profesioniști ce impărtășesc aceleași valori tradiționale ale profesiei de avocat: independență, integritate și încredere. Suntem în același timp o echipă dinamică, mereu în căutare de noi idei și de perfecționare a experienței personale. Munca noastră este axată pe identificarea celor mai bune soluții pentru orice potențială provocare profesională.
CADWARE Engineering – O echipă de specialiști în domeniul tehnic – ingineri și arhitecți cu pregătire temeinică și certificări atestate internațional.
Suntem o echipa de marketeri pasionati, cu inclinatii serioase pentru online. Cred ca cea mai potrivita maniera de a ne descrie. Da, avem abilitati strict tehnice – stim sa manuim cu maiestrie website-uri si AdWords (acum Google Ads) si Facebook si Analytics si eu mai stiu ce, dar credem noi ca mai important este sa intelegi marketing.
INAQ Consulting este o societate comercială înființată în anul 2000, devenind pe parcursul existenței sale unul din cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de consultanță managerială.
BPI group este o companie de consultanţă în Management şi Resurse Umane activă pe piaţa din România din 1996 şi membră a BPI group, lider în consultanţa de profil şi managementul capitalului uman.


 și tuturor voluntarilor!