Mulțumim tuturor celor care ne-au acordat credit pentru a desfășura proiecte educaționale și culturale:

Partenerilor instituționali


Caselor de editură

 


Inspectoratelor școlare și Caselor Corpului Didactic

                


Partenerilor media tradiționali

IDC2013_sptfmIDC2013_SBzeppelin bookmag IDC2013_agentia-de-carte IDC2013_cdcromania-pozitiva bookish-stylebanner-IDC-bookaholic tiuk bookblog logo_FDLcooltura-mallbookuriapalarisme bookhubliteratura-pe-tocuriegophobia laura-caltea


Partenerilor

    


Finanțatorilor proiectelor de educație culturală și edutainment

Lowland International este o companie de transport maritim și un contractant autorizat de gestionare a echipajelor marine și offshore. Planificăm și livrăm servicii integrate în medii dure și provocatoare pentru industria maritimă, industria offshore de petrol și gaze și surse regenerabile din întreaga lume.

Cartepedia.ro este comunitatea în care primești cele mai bune recomandări de carte și întâlnești oameni la fel de pasionați ca și tine, o echipă de oameni de carte și librari, dar mai ales de cititori ca și tine, care au pus pe picioare un lanţ de librării în marile orașe ale ţării.

Ești în căutare de mâncare cu livrare la domiciliu în București? Nu toată lumea știe sau are timp să prepare mâncare gustoasă acasă. Când vrei să ai parte de o experiență deosebită, mâncarea livrată de Cucina di casa este cea mai bună alegere.
Eurofins Evic Product Testing Romania SRL este cel mai mare centru privat de cercetare, experimentare și evaluare pentru produse cosmetice, biocide, dispozitive medicale și nu numai din România.
Ne asumăm rolul de distribuitor care creează legătura dintre domeniile unice de expertiză și cunoștințe ale partenerilor și face informația accesibilă clienților.
Suntem  o echipa de tineri profesioniști ce împărtășesc aceleași valori tradiționale ale profesiei de avocat: independență, integritate și încredere. Suntem în același timp o echipă dinamică, mereu în căutare de noi idei și de perfecționare a experienței personale. Munca noastră este axată pe identificarea celor mai bune soluții pentru orice potențială provocare profesională.
CADWARE Engineering – O echipă de specialiști în domeniul tehnic – ingineri și arhitecți cu pregătire temeinică și certificări atestate internațional. Organizăm cursuri pentru începători, dar și pentru perfecționare, cu cele mai noi versiuni la cele mai utile aplicații de desen și proiectare.
Am creat un ecosistem care unește software-ul, educația și comunitatea pentru a ajuta companiile să crească mai mult în fiecare zi. Aliniem planul de marketing la planul de vânzări folosind instrumentele Google Ads, HubSpot, LinkedIn, Facebook și Analytics.
INAQ Consulting este o societate comercială înființată în anul 2000, devenind pe parcursul existenței sale unul din cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de consultanță managerială.
BPI group este o companie de consultanţă în Management şi Resurse Umane activă pe piaţa din România din 1996 şi membră a BPI group, lider în consultanţa de profil şi managementul capitalului uman.
AA Databox este o echipă mixtă formată din specialiști în protecția datelor care au urmat cursurile internaționale IAPP /CIPP /CIPM și avocați cu peste 20 de ani de experiență, certificați ca responsabili cu protecția datelor (DPO).
Stefada Expert oferă o gamă variată de servicii financiar-contabile, consultanță financiară, salarizare și resurse umane. Societatea este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din București (CECCAR).
EAK Advertising oferă o gamă variată de servicii de tipărire de mari dimensiuni, pe diverse materiale pretabile pentru spații generoase (amenajări interioare personalizate) cu mare personalitate.
Forward Software este o casă cu soluții de software, care răspunde nevoilor pieței de finanțare a activelor din România.
Global Safety Management oferă un program complex de securitate și sănătate în muncă oferind un mediu de muncă sigur pentru toți angajații.

Mulțumiri colegilor antreprenori din BNI România pentru recomandări și susținere financiară!

 


 Mulțumiri tuturor voluntarilor!