Îți dorești să ne ajuți, dar nu ai timp? Vrei să strângi fonduri pentru o cauză nobilă? Vrei să devii Fundraiser pentru programele „Focul de tabără” sau ”Semne Bune”?

Trebuie să știi:

1) Asociația AdLittera este înscrisă în Registrul unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, având nr. 266538804

2) Asociația AdLittera nu primește bani de la organizații non-profit care sunt afiliate politic, susțin minorități sau sunt părtinitoare religios.

3) Asociația AdLittera nu dorește să fie afiliată niciunei organizații de tip alianță, federație, uniune sau altă formă de asociere, este suverană în luarea deciziilor, independentă și autonomă, are propria misiune și un set de valori bazate pe Respect/ Responsabilitate/ Recunoaștere.

4) Asociația AdLittera este membră în BNI România (Business Network International), o rețea de afaceri cu mai mult de 13 filiale naționale, care se bazează pe recomandări, în cadrul căreia aduce în conștiința mediului privat necesitatea de a investi în educație civică și culturală.

AdLittera are nevoie de fonduri pentru a putea realiza obiectivele generoase pe care și le-a propus. Pentru coerență și consistență e nevoie de ajutor lunar, trimestrial sau anual, după tipul de impozitare pe care-l are afacerea ta sau a celor pe care-i recomanzi.

Recomandă-ne celor care înțeleg necesitatea și pot răspunde scopurilor noastre.

Pentru orice program sau proiect punctual este nevoie de bani, chiar și pentru punerea în fapt a gândurile frumoase, pentru dezvoltarea continuă a lor, dar și pentru ca partenerii să devină mai responsabili sau să empatizeze cu noi.

Astfel, deși principalul nostru scop sunt programele educaționale și de cultură, AdLittera nu are capacitatea, încă, de a atrage sponsorizari, donații și granturi, la un nivel fabulos. Pe lângă birocrația stufoasă și formalitățile aferente, întârzierea aprobării proiectelor și, mai ales, lipsa de transparență, mai sunt și alte motive pentru care ne orientăm către companiile private. Chiar dacă nu există personal dedicat pe partea de fundraising, întreaga echipă AdLittera, fie ei și voluntari, pot fi beneficiarii acțiunilor de mecenat la care partenerii aderă pentru susținerea financiară ale programelor noastre. Căutăm zilnic să stabilim relații pe termen lung cu factorii de decizie din companiile mari, cu programe de responsabilitate socio-culturală. Dincolo de obiectivele proiectelor noastre promitem tuturor partenerilor, pe lângă factorul pozitiv de imagine (transferul de credibilitate și prestigiu din mediul cultural) și rapoarte în urma rezultatelor, schimbări concrete prin proiectele pe care le susțin.

La finalizarea proiectelor, AdLittera poate prezenta statistici, apariții media, albume foto, testimoniale, scrisori de mulțumire, rapoarte și feedback de la cei implicați.

Vă mulțumesc în nume propriu, în numele echipei AdLittera și ale miilor de beneficiari,

Președintele Asociației AdLittera,
Ciprian Burcovschi