Unul dintre programele noastre de responsabilitate civică și inteligență socială se ocupă exclusiv de educația nonformală a copiilor, este centrat pe segmentul de vârstă 7-14 ani (+/-), organizând tabere tematice montane, tabere urbane în vacanțe și ateliere ludice de recreere activă în „Săptămâna altfel” sau „Școala verde”.

Continuăm Programul «Super Dascăl» și în acest an, cu un nou proiect dedicat cadrelor didactice, indiferent de experiența în cadrul sistemului de învățământ (public sau privat), printr-un webinar (seminar online) gratuit, având o tematică veșnic în actualitate: organizarea unei tabere pentru copii.

Vom parcurge împreună mai multe aspecte privind importanța taberelor în procesul educațional al unui elev și ca un element important de dezvoltare și descoperire personală atât pentru copii cât și, indirect, pentru părinții acestuia. În cadrul acestui webinar, propunem să abordăm aspecte esențiale, printre care:

  • Importanța identificării nevoilor specifice ale grupului (alegerea tipului de tabără) ținând cont de caracteristicile participanților (vârstă/ durată/ preț total/ perioadă/ distanță de deplasare);
  • Definirea obiectivelor realizabile în cadrul tipului de tabără ales;
  • Criteriile care stau la baza alegerii unui serviciu de la un furnizor;
  • Opțiunea între organizarea independentă sau colaborarea cu un furnizor specializat.

Această inițiativă are ca scop să ofere cadrelor didactice informațiile și ghidarea necesare pentru a lua decizii informate și asumate  pentru a organiza o tabără cu succes, pentru a diminua din incertitudini sau dileme.


Înscrie-te gratuit la webinarul dedicat alegerii și planificării unei tabere memorabile pentru copii. Participanții vor beneficia de Adeverință de participare și va fi transmisă la contactul specificat în formularul de înscriere. 

Perioada de înscriere: începând cu 8 ianuarie 2024 

Perioada desfășurării începe cu
» sesiunea I » joi, 25 ianuarie 2024, ora: 19:00
» sesiunea a II-a »  sâmbătă, 27 ianuarie 2024. ora: 10:00
» sesiunea a III-a » miercuri, 31 ianuarie 2024. ora: 19:00

» programul va putea continua cu alte sesiuni suplimentare, în zile diferite, în măsura în care se va atinge maximul de înscrieri per sesiune, până pe 10 februarie 2024.

Durata webinar: 1,5 h

Locuri în sală per sesiune: numărul maxim este de 95 participanți, iar numărul minim este de 15 participanți

Gazdă online: platforma Google Meet (după înscriere, se transmite mesaj de confirmare email/wapp cu link pentru conectare)

Amfitrioni: Petre Udrea-Liuță & Ciprian Burcovschi 

Completează formularul aici